Veldvest verzorgt een kwalitatief hoogwaardig onderwijs- en vormingsaanbod voor leerlingen vanaf vier jaar. Dit stelt hen in staat rond het twaalfde levensjaar drempelloos de overstap te maken naar het vervolgonderwijs dat past bij hun aanleg en motivatie, link in de inleiding waarbij leer-en ontwikkelingsmogelijkheden gedurende de basisschoolperiode optimaal zijn gerealiseerd.

Contact opnemen met ons

Dit stelt hen in staat rond het twaalfde levensjaar drempelloos de overstap te maken naar het vervolgonderwijs dat past bij hun motivatie, link waarbij leer-en ontwikkelingsmogelijkheden gedurende de basisschoolperiode link (hover) optimaal zijn gerealiseerd.

Basisschool De Disselboom

Adres
Kerkstraat 12
5513 AP Wintelre
Telefoon
040-20 515 80
E-mailadres
disselboom@veldvest.nl

Wij stellen het op prijs als u vooraf aan uw bezoek een afspraak maakt.

Stuur ons een e-mail

Dit stelt hen in staat rond het twaalfde levensjaar drempelloos de overstap te maken naar het vervolgonderwijs dat past bij hun motivatie, link waarbij leer-en ontwikkelingsmogelijkheden gedurende de basisschoolperiode link optimaal zijn gerealiseerd.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.