Vrijdag 15 januari 2021

Verrassing!

Vanochtend werd het team verrast door een enorm spandoek bij de ingang van de Rosdoek, met daarop de prachtige tekst:Lieve meesters en juffen,

het land staat op zijn kop.

Thuisonderwijs in Wintelre

is door jullie TOP!We zijn vereerd zo’n mooi en hartverwarmend gebaar van de leerlingen, ouders en verzorgers te mogen ontvangen. Ontzettend bedankt daarvoor!


Donderdag 14 januari 2021

Bericht namens gemeente Eersel

Vanwege de corona-maatregelen zijn scholen en kinderopvang gesloten. Voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep is er noodopvang, waar ook kinderen in een kwetsbare positie worden opgevangen. Er zijn signalen dat er te snel een beroep op de noodopvang wordt gedaan. Hierdoor wordt de druk op de noodopvang erg groot of zelfs te groot. We willen daarom aan u vragen om alleen een beroep te doen op noodopvang als er geen andere opties zijn zelf de opvang te organiseren.Alleen als we samen onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen de mensen in een cruciaal beroep hun onmisbare werk doen, blijft de situatie voor de kinderopvang en onderwijsprofessionals werkbaar én de noodopvang beschikbaar voor de momenten wanneer dat echt nodig is.